Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

The Greatest Love

Pit A Pat (Original Ver.) by Sunny Hill on Grooveshark


Photobucket
Yine bir kore dizisini devirdik. Bu dizi ile en iyi kore draması ilk üçümü oluşturdum.
1. Coffee Prince
2. Secret Garden
3. The Greatest Love

üçü de muhteşemdi, çok güldüm hüzünlendim.
Bu geçen seneyi kastı kavurdu, bloglarda falan çok tanıtımını okudum. Ama baş roldeki kızı Pasta dizisinde çok itici buluyordum, oğlan ise saçlarından dolayı acayip itti. Lakin siz benim gibi yapmayın derim. Çünkü dizinin final bölümünde o ikisini çok seviyorsunuz.

Koreliler romantik komedi tanımını tam anlamıyla çözmüşler bunu bu diziyle bir daha anladım. Amerikan yapımlarının komedi anlayışı tebessüm bile ettirmezken, kore yapımları yerlere yatırıyor. Ben hep bizim türk yapımlarını görüp, beğenmediğiniz koreliler bu işi gayet iyi yapıyorlar diyorum artık. Gerçekten öyle naif, zarif ve eğlenceli bir şekilde işliyorlar konuları. Kimin eli kimin cebinde olayları çok fazla yok, aile kavramı, ilişkiler gayet olması gerektiği gibi. Aşkı anlatırken sulandırmıyorlar, basitleştirmiyorlar. Ve en sevdiğim tarafı sonu eski yeşilçam filmleri gibi bitiyor. Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine olayı.

Bu dizide Dooko Jin'in sahnelerinde çok güldüm. İkidir kendini beğenmiş, ukala adamları izliyorum. Secret Garden Hyun Bin de öyleydi. Benim gibi bir adam senin gibi basit kıza nasıl aşık olur, benim gibi adamın sana aşık olması büyük şans olayı.

Dizinin konusu ünlüler dünyası. Şimdi düşünün korenin Kıvanç Tatlıtuğu eski tutulmayan, adı skandallara karışmış bir ünlüye aşık oluyor.
İzlerken ciddi ciddi aklıma Kıvanç geldi ne yalan diyim. Yani Dokko Jin Kıvanç gibi mütevazi konuşmaları olan gayet iyi profil çizen biri dışarıya göre. Lakin özel hayatında kendini beğenmiş, bencil, küstah, burnu havada.

Photobucket

Kızımız ise kpop grubunun lideri. Grup dağılınca adı abuk sabuk skandallara karışıyor ve sevilmeyen, beğenilmeyen biri olup çıkıyor.

Photobucket

Bu ise ünlü patates. Dizide fazlasıyla muhabbeti döndü. Dokko inatla yetiştirdi patatesi. Aşklarının sembolü oldu.
Photobucket

Photobucket

Ae Jung'ın babası ünlü Hyun Bin eşofmanlarından giyiyordu. Selam çaktılar tabii "Çakma Hyun Bin!" diyerekten.
Hyun görse krize girerdi kesin :)
Photobucket

Bu ise komik kurbağa kıyafeti sahnesi.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ve Ae Jung Dokki'yi hastane odasında gizlice ziyaret eder. Çılgınca bir şekilde demek daha doğru olur :)
Photobucket

Dokki Jin aşkını öyle bir itiraf ediyor ki, kız şoka giriyor. Resmen ödü koptuğu sahne
Photobucket

Doktorumuz ve sunucu kız bence iyi çift oldular. Doktor Ae Jung'da ısrar etmesiyle saçmaladı resmen. Kız burada sana yanıyor, sen halen takılmışsın. Aşağıdaki Ramen ve kimbap yeme krizi beni benden aldı. Açıkçası bugün bende aynı krizlerde olduğum için çok güldüm.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Dokko'nun aşkını fark ettiği sahne.
Photobucket
Ve kendini armağan etme planının suya düştüğü sahne. Çok güldüm burada
PhotobucketPhotobucket

Dizilerdeki mekanlar, yerler çok çekiyor beni. Burada da kafe çok güzeldi.
Photobucket

Ae Jung'ın yiğeni über şirindi ya! Ding Dong!
Photobucket


Evet bu diziyle ünlülerin hayatlarına bakış açım çok değişti. Ae Jung'ı sevdiğini açıkladığında Dokko Jin çok büyük bir tepki ile karşılaştı. Tüm kore kaynanası oldu kızın. Bunu çoğumuz yapıyoruz ünlülere. Onların insan olduğunu unutuyoruz.

Sonu harikaydı. Hele replik beni benden aldı. Adam sonunda bile ukalalığını konuşturuyor.
Photobucket

Neşeli, bol kahkahalı, aşklı, sevimli bir romantik komedi arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Çok güleceğinizi garanti ediyorum. Ve şarkısı dile acayip yapışıyor "duguun duguun" diye :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 yorum:

Güngör dedi ki...

Hiç Kore dizisi izlemedim ama izlemeyi çok istiyorum, çünkü gerçekten nette ilgi çekici yorumlar okuyorum. Şimdi senin önerdiklerini yazıyorum bir kenara, başlangıcım bunlarla olacak;)

Yorum Gönder