Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Pasta 'Yee Şef'

Image and video hosting by TinyPic

Bir diziyi daha bitirdik. Bu sefer makarna restoranına konuk olduk. Çok şirin, eğlenceli bir yandan şef sayesinde geren ve makarnalar sayesinde acıktıran diziydi.

Şu sıralar The Greatest Love ile ortalığı kasıp kavurmuş Gong Hyo Jin ve Coffee Prince'in Ajushisi Lee Sun Gyun baş roldeler.

Konumuz esas kız Seo Yoo Kyung'un Le sfreia'daki çömezlik günlerinin bitimi ile başlıyor. Elinde japon balıklarıyla karşıdan karşıya geçerken ayağı takılır ve balıklar uçar. Ne yapacağını bilemez bir haldeyken karşıdan gelen bir adam ona yardım eder. Bu adam Choi Hyun Wook yani birkaç gün sonra ona kök söktürecek yeni şefidir. Elleri arasında balıkları taşırlar, o anda birbirlerinden hoşlanırlar.

Sonra işine dönen esas kızımız italyan şefleri Totti'nin işten çıkarıldığını öğrenir. Ve yeni şef Choi Hyun Wook rüzgar gibi gelir. Öncelikle bütün kadın şefleri işten atıp, İtalyadan getirdiği kendi ekibini işe alır. "Benim mutfağımda kadın olmayacak!" diyerek. Soe Yoo Kyung daha çömezliği yeni bitmişken işten atılmış olur. Şefle katta karşı dairelerde oturması da tesadüfün böylesi dedirtiyor.

Türlü yollar deneyerek en sonunda işini tekrar alır. Böylelikle La Sferia mutfağındaki tek kadın olur. Tabii bu kolay olmayacaktır. Yeni şef katı, sert ve sinirlidir.

İşin içine restoranın gizli sahibi ve şefin eski sevgilisi de girince olaylar iyice birbirine girer.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Gerçekten bir yerden sonra şefe gıcık oluyorsunuz. Ama şöyle bir gerçek var ki, Choi Hyun Wook o kadar sert olmasaydı yerlerinde sayıyor olabilirlerdi. Aynı zamanda oda çok şey öğrendi. Daha insancıl davranmayı mesela. Ve 'benim mutfağımda aşka yer yok' diye büyük konuşup, insanları işten atarken kendisinin esas kızla aşk yaşaması onu daha farklılaştırır.

Ben en çok son bölümlerde Seo Yoo Kyung'un yemeğini tekrar tekrar yaptırmasına kıl oldum. Kız cinnet geçirecekti resmen. Hele babasının karşısında aynısını yapınca adam adam seni yolarım ben! oldum :)

Seo Yoo Kyung ise "yeeee şeeef" diye adamın bu çatlaklıklarına dayanmaya çalıştı garibim. Zaten dizide "yeeh şef!" lafından geçilmiyordu.


Image and video hosting by TinyPic

Ben açıkçası Ajushi Lee Seon Gyun'a alışamadım. Tamam iyi oynamış evet ama onu biz müzik adamı, sakin biri olarak görmeye alışmışım. Tuhaf geldi. Burada maşallahı vardı. Sinir stresin bini bir para.

Dizinin sonunda mutfak nihayet düzelir, iki ekip birbirine alışır. Çok şükür dedik.

Ve dediğim gibi deli gibi makarna istiyorsunuz. Hatta yapıyorsunuz. Çok güzel tüyolar var.

Mutfakla alakalıysanız mutlaka öneririm, çok şirin eğlenceli dizi.


Image and video hosting by TinyPic


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder