Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Lie To Me

Yoon Eun Hye'ı pek severim. İlk izlediğim kore dizisi Düşlerimin Prensinde oynuyordu, sonra Coffee Prince'de sevdim Eun Chan olarak. Tabii ardından Lie To Me'yi izlememek olmazdı. Baktım fragmanlarına pek eğlenceli başlayayım dedim. İlk bölüm itibariyle pek eğlenceli bulunca sardı beni.

Şimdi esas kızımız Gong Ah Jung 30'una gelmiş turizm bakanlığında çalışan bir bekar memurdur. Terslik sonucunda hazırladığı etkinlikte arıların saldırısına uğrarlar ve iş yerinde sorun çıkınca bir bara gider deli gibi içer ve istifa mektubunu yazarken bir oğlanla tanışır. Oğlan peçeteye yazdığı istifa mektubunu alır kaçar. Oda arkasından deli gibi koştururken esas oğlan Hyun Ki-Joon'la karşılaşır. Ki-Joon o oğlanın abisidir. Bunlar arkasından bakakalırlarken Ah Jung alkol komasına girer ve hastahanelik olur. Ertesi gün kuafördeyken Hyun Ki Joon'un korenin en ünlü iş adamlarından biri olduğunu dergilere bakarken öğrenir. O sırada eskiden çok yakın arkadaşı olan Yoo So-Ran ile karşılaşır. So-Ran onun aşık olduğu adamı elinden alıp evlenmiştir. İkisini karşısından bir anda görünce evlendim ben diye yalan atar.

Hyun Ki-Joon hastahane masraflarını ödediği için parasını geri ödemeye gider. Tabii orada aksilikler yakasını bırakmaz, dikkat çeker bayılmış numarası yapar ve Hyun Ki Joon kucağına alır bir odaya götürür. Ah Jung parasını geri verir ve ayrılırlar. Bu sırada Ah Jung'ın bir arkadaşı onları görmüştür ve So-Ran evlenmiş diye anlatırken evet evet Hyun Ki Joon'la gördüm diye atlar ve herkes onların evlendiğini düşünür.

Böyle bir yalan üstüne başlıyor. Ben başlarında çok eğlenmiştim. Ah Jung karakteri bıcır bıcır, sakar komik bir kız. Bridget Jones gibi sanki. Hyun Ki Joon'da Mark Darcy.

İlk başlarda Ah Jung çok hoş giyiniyordu. Sonlara doğru çok kötü giyinmeye başladı. Yoon Eun Hye'ın topuklularla yürüyemediği bir gerçek tabii. Gerçi hangimiz doğru dürüst yürüyoruz ki? :) yavrucum oradan oraya savruluyor Beren Saat gibi.

Benim sevdiğim sahne işte bu Sakura ağaçlarının altında oturdukları banktaki bu sahneydi. O ilk kar yağarmış gibi yaprakların uçuşması pek güzeldi.

Ve kola sahnesi çok komikti. Hyun Ki-Joon gibi ciddi bir adamın o atraksiyonu yapması çok güldürdü beni.

Ama işte dizi ilk bölümlerdeki eğlenceli halini koruyamadı. Sonlara doğru sıktı. Hatta Ah Jung'ın o kafasının karışıklığı soğukluğu falan cinnet geçirtti. O kadar çılgın neşeli bir kızın birden durgun, sıkıcı bir kıza dönüşmesi hiç olmadı.

Bu uzak doğulular ideal adam(rüya adam) yaratmakta çok iyiler. Animelerde görüyordk zaten süperdüşüncelianlayışlı adamları dizilerinde de görüyoruz.

Hyun Ki-Joon hakikaten beş malzemeliymiş (dizide bundan çok bahseder)


Image and video hosting by TinyPic


Photobucket


Image and video hosting by TinyPic


Dizinin sonunun neşeli eğlenceli olmasını beklerdim ben. Cidden evlendiklerini falan yapsalar harika olurdu. Buna rağmen başları güzel. Yoon Eun Hye severler affetmeden izler yani.





Dizinin en eğlenceli ve romantik! sahnelerinden biri. Hyun Ki Joon gibi ciddi bir adamın bu tavrı beni güldürmüştü. Sonrası romantik bir öpüşmeye bağlandı.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder